USLUGE

ŠTO I KAKO RADIMO......

Kuhinje, dnevne, spavaće i dječje sobe, klizne stijene, ugradbeni ormari, predsoblja, kupaonice, uredski namještaj, apartmani....

 

Vaš budući namještaj biti će onakav kakvim ga zamislite u boji, obliku i dimenziji. A ako nemate zamisao, ne brinite - mi ćemo je izmaštati za Vas i ostvariti je spajajući funkcionalnost, tehnologiju i dizajn u jedinstvenu materiju. Vaš interijer će tako postati unikatan i bezvremenski.

 

Materijali koje koristimo su raznoliki i kreću se u rasponu od iverala (oplemenjena iverna ploča obrubljena ABS folijom debljine 2 mm), medijapana do punog, masivnog drveta u kombinaciji sa različitim vrstama stakla (prozirnog, satinato, pjeskarenog i lakiranog), te plexyglassom i ogledalima u bojama.

 

Tu su i metalni dodaci – razni aluminijski okviri, okovi i obrubi, vidilice, noge, i ručke raznih dimenzija i oblika. Sav materijal odlikuje visoka kvaliteta koja daje izniman spoj vrhunske čvrstoće, trajnosti i dizajna, uz široku paletu boja i dekora.

OD IDEJNE SKICE DO GOTOVOG RIJEŠENJA Skicu imate - nemate?

Sasvim nebitno, jer mi ćemo je izraditi za Vas. Kako? Lako! Samo nam javite, mejlajte ili donesite okvirne mjere Vašeg interijera – širinu, visinu i dužinu zidova prostora u kojeg želite smjestiti namještaj i možemo krenuti!

POSTUPAK... NIŠTA LAKŠE!

1. Prvo ćemo Vam u par brzinskih poteza rukom osmisliti Vaš željeni element ili više njih, uz kratak, ugodan informativni razgovor.
skica

2. Potom ćemo Vam u Corpus-u (programu specijaliziranom za uređenje interijera) projektirati elemente prema prethodnoj skici.
vizualizacija u corpusu

3. Uz takav projekt slijedi i ponudu sa detaljnom specifikacijom što taj element sadrži i od čega će biti izveden.
ponuda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Nakon što uplatite avans (polog) krećemo u Vaš stan, kuću ili ured na detaljnje i točne izmjere kao bi izvedeni namještaj na milimetar pristajao u Vaš interijer.
izmjera prostora

5. Sada je već Vaš namještaj u izradi u jednoj od naših radiona gdje svakodnevno rade ruke vrijednih nam majstora i .... GOTOVO!! Slijedi brzinska dostava i montaža i evo - sve je na svome mjestu u Vašem interijeru.
GOTOVA izrada najmeštaja

I nitko sretniji od Vas i naravno nas jer smo Vas učinili takvima!
P.S. Zato nam se vratite opet... i preporučite susjedima... i kolegama sa posla... i poštaru...

USLUGA IZRADE PROJEKTA

Imate stan, kuću, apartman ili poslovni prostor, a trebate samo idejno riješenje opremanja interijera?
Izići ćemo na teren, napraviti izmjeru i ponuditi Vam nekoliko idejnih riješenja, te izraditi cijelokupan projekt uz sasvim pristupačnu naknadu.

S toga zapamtite: Ni jeden prostor nije premalen niti prevelik niti prekompliciran niti predaleko, a da mi ne bi mogli ovladati njime i učiniti ga tako još boljim!! SADA IMATE SVOGA MAJSTORA!!

povratak na vrh

NASLOVNICA   ::   USLUGE   ::   GALERIJA   ::   KONTAKT   ::   GDJE SMO

Prvi pokretni salon namještaja po mjeri

 

Želite li moderan i kvalitetno izrađen namještaj?
Potpuno prilagođen Vašim mjerama?
I u širokoj paleti boja i dekora?

 

Obratite se našem stručnom i inovativnom timu!